Eveniment

2021-03-02, 13:26:07

FOTO: Doi bărbaţi, prinşi de jandarmi când pescuiau ilegal pe râul Olt

Doi bărbaţi au fost depistaţi de jandarmii olteni în timp ce pescuiau ilegal cu ajutorul unor plase, pe râul Olt, în zona localităţii Ipoteşti.

Cei doi au fost depistaţi în cadrul unei acţiuni executate, sâmbătă, de jandarmii olteni, împreună cu lucrători din cadrul Agenției Naționale pentru pescuit și Acvacultură - Filiala Muntenia.

„Astfel, în jurul orelor 04:15, pe râul Olt, în dreptul localității Ipotești, au fost depistați doi bărbați, în vârstă de 38 ani, respectiv 31 ani, care desfășurau activități de pescuit comercial pe luciul de apă al  râului Olt, fără a deține autorizație în acest sens”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, Simona Floricel.

În plasele de pescuit folosite a fost găsită captură din specia știucă și caras, aceasta fiind redată mediului acvatic prin deversare.

„În cauză, s-au întocmit acte de constatare pentru încălcări ale prevederilor art. 64 din Ordonanţa de Urgenţă nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura”, au mai precizat reprezentanţii Jandarmeriei.

Comentarii

Redacţia

2021-03-02 13:26:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...