Administraţie

2020-09-11, 17:35:36

FOTO. Elevii din Slatina vor beneficia, de luni, de o cursă specială

Municipalitatea a pregătit o cursă specială, destinată doar elevilor din Slatina, autobuzul inscripţionat în acest sens urmând să circule din 14 septembrie.

Anunţul introducerii unei curse speciale a fost făcut, vineri, de primarul Emil Moţ


„Tot pentru siguranţa copiilor care, luni, pe 14 septembrie, pleacă la şcoală, am pregătit o cursă specială pe Linia 2. Este vorb de aceeaşi Linie 2 care pleacă din Gară şi ajunge la Catedrală. Avem aproximativ 1.400 de copii, care au abonamente, iar la ora 7.20, este un autobuz special pentru transport elevi, iar retur de la ora 14.00”, a afirmat primarul.

Elevii vor putea în continuare să meargă şi cu celelalte autobuze, transportul pentru această categorie de călători fiind subvenţionat 100% de Primăria Slatina.

„Toate celelate autobuze vor merge, în continuare, după acelaşi program. În perioada de vârf, între ora şase şi ora opt, vom avea autobuze care vor circula pe Linia 2, iar de la ora 13.00 până la ora 15.00, la fel, de la Catedrală înspre oraş. Acest autobuz este destinat special elevilor din Slatina, dar copiii pot merge şi cu celelalte autobuze”, a mai spus Emil Moţ.

În autobuze este obligatorie distanţarea socială şi purtarea măştii de protecţie.

„Transportul elevilor este gratuit, în Slatina. Autobuzele sunt dezinfectate după fiecare cursă, au dispensere înăutru. Îi rog pe copii să păstreze distanţarea socială şi să poarte măşti, în autobuze”, a conchis Moţ.

Comentarii

Redacţia

2020-09-11 17:35:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...