Comunitate

2021-04-23, 09:14:44

FOTO. Emil Moţ şi echipa PSD Slatina, campanie de ecologizare

Primarul Emil Moţ şi social-democraţii din Slatina au desfăşurat, joi, o acţiune de ecologizare, în diverse zone ale oraşului, pentru a marca Ziua Pământului.

Primarul Emil Moţ şi-a exprimat speranţa că astfel de acţiuni vor sensibiliza cetăţenii, astfel încât mediul înconjurător să fie protejat.

„An de an, pe data de 22 aprilie se sărbătorește Ziua Pământului, zi recunoscută pentru acțiunile ce vizează protejarea mediului înconjurător. Astăzi, alături de colegii din Organizația PSD Slatina am marcat această celebrare prin acțiuni ample de ecologizare a diferitelor zone din orașul nostru. Deșeurile adunate au fost diverse: ambalaje de plastic, sticle, doze de aluminiu, dar și măști medicale iar la finalul igienizării, colegii noștri au adunat peste 150 de saci de gunoi. Sperăm ca acțiunea să sensibilizeze și să inducă un anumit nivel de conștientizare în rândul fiecărui cetățean asupra necesitații păstrării unui mediu curat și sănătos”, a declarat Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2021-04-23 09:14:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...