Administraţie

2020-02-26, 15:28:56

FOTO. Esplanada va fi gata până în toamnă. Cum arată acum centrul Slatinei

Primarul Slatinei, Emil Moţ, spune că noua Esplanadă din centrul Slatinei va fi finalizată, până în toamna acestui an.

Emil Moţ a anunţat că municipalitatea a alocat trei milioane de lei, în bugetul din acest an, pentru finalizarea Esplanadei.

„Un aspect important pentru fiecare slătinean este calitatea vieţii. Toţi vrem să ne bucurăm de cât mai multe facilităţi şi să avem un grad de confort cât mai bun. Toţi ne dorim spaţii de promenadă, de recreere, de relaxare, toţi să vrem să avem un oraş cât mai curat, cu spaţii verzi îngrijite şi frumoase. Anul acesta, am bugetat trei milioane de lei pentru proiectul noii Esplanade, până la rectificare, anul trecut fiind bugetaţi patru milioane lei. După cum ştiţi, licitaţia a fost anul trecut, se lucrează şi sper ca la toamnă să fie gata”, a afirmat Emil Moţ.

În cadrul acestui proiect, centrul municipiului Slatina va fi modificat complet, potrivit imaginilor făcute publice de Primăria Slatina. Trecerea de pe Esplanadă în Expo Parc va putea fi făcută cu uşurinţă, fără scări.

Actuala Esplanadă este un proiect al vechii conduceri a Primăriei Slatina, cu multe hop-uri în implementare.

Deşi, în 2007, lucrările la Esplanadă şi la Expo Parcul din apropiere au pornit cu avânt, aproape imediat s-au şi împotmolit, municipalitatea schimbând firmele de constructori, una după alta. Potrivit ultimului bilanţ al municipalităţii, investiţia în noul Centru Civic al Slatinei a înghiţit în jur de 15 milioane de lei.

Comentarii

Redacţia

2020-02-26 15:28:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...