FC OLT Slatina

2015-04-05, 16:41:53

FOTO. FC Olt s-a impus la scor de neprezentare împotriva Unirii Tărlungeni

Slătinenii le-au administrat celor de la Unirea Tărlungeni o înfrângere la scor de neprezentare, pe Stadionul „1 Mai”, în prima etapă din play-off. Bardu, Vasile Gheorghe şi Anghelina i-au răpus pe elevii lui Daniel Bona încă din prima repriză.

FC Olt Slatina a debutat cu dreptul în prima etapă din cadrul play-off-ului. Slătinenii au reuşit să câştige partida susţinută împotriva celor de la Unirea Tărlungeni, formaţie în faţa căreia nu câştigase în sezonul regulat. Gruparea locală s-a impus la scor de neprezentare prin reuşitele lui Bardu, Vasile Gheorghe şi Anghelina.

 

Jucătorii pregătiţi de Dan Oprescu au început foarte bine partida de pe Stadionul „1 Mai” şi în minutul nouă puteau deschide scorul prin Leucuţa, al cărui şut a trecut puţin pe lângă. Opt minute mai târziu s-a modificat prima dată tabela, după ce Bardu a luat o acţiune pe cont propriu, pe partea dreaptă, a trecut de trei adversari şi a şutat la colţul lung. Formaţia de la malul Oltului a reuşit să-şi majoreze diferenţa în minutul 28. Vasile Gheorghe a reluat imparabil în poarta lui Dănălache centrarea şutată trimisă de Bardu. Prima repriză s-a încheiat nu înainte ca Anghelina să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor, înscriind cu o lovitură de cap.

 

Repriza secundă s-a încheiat la egalitate

 

În partea a doua a întâlnirii tot gazdele au fost aproape de a marca din nou la doar trei minute de la reluare. Dănălache a degajat defectuos, mingea a ajuns la Rogoveanu, acesta a şutat de la 20 de metri însă portarul oaspeţilor a reuşit să respingă. Având în vedere rezultatul înregistrat pe tabelă, slătinenii s-au relaxat puţin însă puteau marca pe final de joc. Cu două minute înainte de expirarea timpului regulamentar, Ignea a primit o minge în careu, a driblat un adversar şi a şutat la colţul lung, dar Dănălache a respins cu un reflex de ultim moment.


FC Olt: Nuno Claro, Anghelina, Fîşie, Gligor, Covalschi, Ignea, V. Gheorghe, Bardu (min. 75 Blănaru), Leucuţa, Rogoveanu (min.53 Căpăţînă), Verdeş (min.66 Curtuiuş).


Unirea Tărlungeni: Dănălache, Vlăsceanu, Forika, Istrofor, Frîncu (min. 46 Marin), Alex Neculai, Cristea, Dâlbea (min.73 Pricop), Iaru, Poenaru (min. 71 Albert Neculai), Chirciu.
 

Comentarii

Redacţia

2015-04-05 16:41:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...