Eveniment

2019-03-25, 15:40:12

FOTO. Incendiu de vegetaţie uscată la Cungrea. Pompierii încearcă să stingă focul de aproape două ore

Un incediu de vegetaţie uscată a izbucnit în comuna Cungrea, pompierii încercând de mai bine de două ore să stingă focul.

Potrivit primarului din Cungrea, Liviu Voiculescu, focul a pornit în urma arderii necontrolate a miriştilor. El a adăugat că, de aproximativ două ore, pompierii ISU şi un echipaj de la un operator privat încearcă să stingă incendiul.

„De vreo două ore ne luptăm cu un incendiu mare de vegetație în Cungrea, pornit din inconștiența unor persoane care nu realizează consecințele incendierii resturilor vegetale și a miriștilor. Toleranța pentru astfel de acțiuni este zero și vom aplica sancțiunile contravenționale și eventual penale prevăzute de legislația în vigoare. Mulțumim pompierilor de la ISU Olt care sunt alături de noi cu două autospeciale și pompierilor civili de la OMV Petrom Cungrea”, a declarat Voiculescu.

Incendiul se manifestă pe aproximativ șase hectare, în mai multe focare.

Comentarii

Redacţia

2019-03-25 15:40:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...