Eveniment

2019-02-17, 16:51:29

FOTO. Incident în trafic, la Valea Mare, cu un clan de romi în prim-plan. Jandarmii și polițiștii, intervenție în forță

Mai multe persoane au fost implicate într-un scandal, duminică după-amiază, iar o mașină a fost vandalizată după ce a fost blocată în trafic, la Valea Mare, de un clan de romi.

Potrivit primelor informații, totul s-a petrecut după un incident în trafic. O mașină în care se aflau trei persoane a fost blocată, în satul Sterpu din Valea Mare.

Luneta și parbrizul mașinii au fost sparte de romii din acest sat.

„În mașina vandalizată se deplasau de la Valea Mare către Turia trei persoane. În Sterpu, au fost acostați de romi, care le-au blocat drumul și s-au pus în fața mașinii solicitându-le să coboare. Făcuseră zid uman și stateau cu mâinile pe capotă ca să nu mai înainteze. Fără alte explicații. Când au coborât, au fost luați la bătaie cu pietre. Din mașină au rezultat două victime”, a declarat unul dintre martorii altercației.

Proprietarul mașinii are nasul julit și mâna lovită, iar un pasager o plagă la cap.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit poliţiştii și jandarmii.

Comentarii

Redacţia

2019-02-17 16:51:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...