Special

2018-07-02, 10:16:55

FOTO. Inna a încins atmosfera la „Zilele Slatinei”. Publicul, vedetă într-un filmuleţ pe contul de Instagram al artistei

Slatina a sărbătorit, în acest weekend, 39 de ani de la conferirea titlului de „municipiu reşedinţă de judeţ”. Slătinenii au avut parte de trei zile de spectacole cu muzică şi voie bună. De departe, Inna a fost cel mai aşteptat artist, care a urcat pe scenă duminică seara. Peste 5.000 de oameni au urmărit showul vedetei.

Esplanada din centrul Slatinei a fost neîncăpătoare duminică seara. Peste 5.000 de oameni au asistat la showul oferit de Inna. Artista s-a declarat încântată de căldura cu care a fost primită de publicul slătinean. Mai mult, pe contul de Instagram, Inna a postat un filmuleţ cu asistenţa de la Slatina, care a fost vizualizat de peste 30.000 de urmăritori, în doar câteva ore.

Evenimentul „Zilele municipiului Slatina, în anul Centenarului” a început vineri, cu o paradă a portului popular, ce s-a defăşurat pe traseul Casa Tineretului - bulevardul A.I. Cuza - Esplanada Slatina, având în componenţă: fanfara Lyra Band, ansambluri folclorice din Ardeal, Moldova şi Oltenia, 100 de căluşari. Membrii paradei au purtat 100 de drapele tricolore, iar la sosirea pe Esplanadă, purtătorii steagurilor au format o „hartă vie” simbolică a ţării noastre.

Vineri seara, pe scena de pe Esplanadă au urcat ansamblurile folclorice participante la paradă, dar şi alţi interpreţi consacraţi de muzică populară.

Sâmbătă, Zilele Slatinei au continuat cu recitalurile susţinute de Alutus Slatina, Adda şi 3 Sud Est.

În ultima zi de sărbătoare, pe scenă au urcat DJ Sava, DJ Rynno feat. Sylvia şi Inna. Totul s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii. 

Comentarii

Redacţia

2018-07-02 10:16:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...