Eveniment

2019-06-07, 11:57:45

FOTO. Jandarmii, poliţiştii şi angajaţii SRI, exerciţiu la Staţia de pompare Icoana a Conpet

Un exerciţiu de intervenţie în cazul pătrunderii unui grup în Staţia de pompare Icoana a Conpet SA a fost organizat, joi, de Jandarmeria Olt.

La exerciţiul tactic au participat şi efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Direcţiei Judeţene de Informaţii Olt, Direcţiei Judeţene de Informaţii Dolj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Scenariul exerciţiului propune organizarea cooperării cu celelalte forţe din cadrul Sistemului Naţional de Ordine şi Siguranţă Publică, în situaţia în care un grup infracţional a pătruns în sediul Staţiei.

„Obiectivele exerciţiului au fost: dezvoltarea capacităţii de reacţie, de interoperabilitate în sistem integrat, prin antrenarea structurilor implicate în exerciţii de intervenţie la obiective şi verificarea capacităţii de acţiune a forţelor care intervin în astfel de situaţii în baza planului de cooperare”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Olt.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt asigură paza, supravegherea şi intervenţia la o reţea de conducte în lungime de 287,2 kilometri., din care: conducte de transport ţiţei, conducte de transport gazolină, conducte de transport etan şi conducte de transport fibră optică.

Comentarii

Redacţia

2019-06-07 11:57:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...