Sport

2021-11-02, 11:03:56

FOTO. Karateka Oliwer Dobre, din nou pe podium. Iris, fiica sa, este campioană europeană

Cel mai longeviv karateka, Oliwer Dobre, ajuns la vârsta de 47 de ani, continuă să cucerească medalii internaţionale. Acesta a cucerit medaliile de bronz la kumite individual şi kumite echipe la Campionatul European de Karate Tradiţional, ce s-a desfăşurat în Serbia. De asemena, fiica sa, Iris Dobre, a cucerit titlul de campioană europeană în proba de kata, la categoria juniori 16-18 ani.

În perioada 28-30 octombrie, în Serbia, la Belgrad, s-a desfăşurat Campionatul European de  Karate Traditional.

Sportiv-antrenor, Oliwer Dobre, a cucerit medaliile de bronz la kumite individual şi kumite echipe, iar fiica sa a reuşit să obţină titlul de campioană în proba kata, la juniori. 

De asemenea, sportivul pregătit de Oliwer Dobre, Ştefan Denis Gabriel, a obținut medalia de bronz la proba de kata individual, la categoria copii 10 -11 ani. Mai mult decât atât, Natalia Dobrescu, a cucerit titlul de campioană europeană la kata individual, categoria tineret.  Natalia a mai cucerit o medalie de argint în proba kumite echipe  şi medaliile de bronz la kumite individual şi fuku-go.

Aceste performanțe deosebite ale elevilor mei, mă obliga pe mine să continui ceea  ce Sensei Ilie Dobre,7 Dan, m-a învățat. Cred că așa pot să onorez tot ce am primit de la Sensei, este o obligație, din punctul meu de vedere, să pot duce mai departe prin elevii mei tot ce am învățat de la el”, a precizat Oliwer Dobre. 


Comentarii

Redacţia

2021-11-02 11:03:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...