Administraţie

2017-04-12, 15:53:51

FOTO. Lucrări de modernizare în comuna Brâncoveni. Se lucrează concomitent la trei investiţii

Pe lângă modernizarea, reabilitarea şi extinderea Şcolii Gimnaziale „Voievod Brâncoveanu”, în comuna Brâncoveni au demarat şi alte lucrări de investiţie - asfaltări, pietruiri şi creare şi mărire de şanţuri pentru scurgerea apelor pluviale.

Potrivit primarului comunei, Ion Cheroiu, au fost finalizate lucrările pentru crearea şi mărirea şanţurilor pentru scurgerea apelor pluviale de pe strada Bisericii, dar şi lucrările de asigurare a accesului către proprietăţi prin dispunerea de tuburi din beton pentru fiecare locuinţă.

Utilajele lucrează, la intersecţia Ghiret din Mărghieni, pentru crearea şi mărirea şanţurilor pentru scurgerea apelor pluviale pe strada Strada Zăvoiului, din localitatea Mărgheni.

În satul Ociogi, se pregăteşte asfaltarea pe mai multe străzi, fiind pietruite străzile Mihai Viteazul, Zorilor şi Livezii, lucrări necesare ce preced turnarea straturilor de asfalt.

Între timp, în centrul satului Brâncoveni, se efectuează lucrări de modernizare, reabilitare şi extindere la Şcoala Gimnazială „Voievod Brâncoveanu”.

„Continuăm lucrările pe trei fronturi. Am terminat lucrările la şanţuri şi podeţe pe strada Bisericii şi am continuat cu strada Zăvoiului, din Mărgheni. Am început pietruirea pe străzile Mihai Viteazul, Zorilor si Livezii, din Ociogi. Continuăm lucrările la Şcoala «Voievod Brâncoveanu» din satul Brâncoveni”,
a declarat primarul Ion Cheroiu.

Comentarii

Redacţia

2017-04-12 15:53:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro