Eveniment

2021-08-05, 22:23:29

FOTO. Maşină răsturnată în zona barajului de la Slătioara. Două adolescente care se aflau în interior au scăpat nevătămate

Două adolescente au scăpat tefere după ce s-au răsturnat cu maşina în zona barajului de la Slătioara, într-un canal colector, în apropiere de Slatina.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu, a declarat că la sosirea echipajelor, autoturismul implicat în eveniment a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat într-un canal colector, cu apă de circa 70 de centimetri, iar cele două victime se aflau în afara acestuia.

Cele două femei, ambele în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, cu multiple excoriații prin accident rutier, au fost transportate la UPU Slatina, conștiente.

Comentarii

Redacţia

2021-08-05 22:23:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...