Comunitate

2019-08-20, 13:11:32

FOTO. Miercuri e marea deschidere a restaurantului McDonald’s din Slatina

Marea deschidere a restaurantului McDonald’s din Slatina va avea loc, miercuri, de la ora 10.00, în prezenţa oficialilor locali, judeţeni şi a celor ai companiei.

Potrivit unui comunicat al McDonald’s, la deschidere vor fi prezenţi directorul general McDonald’s în România, Daniel Boaje, primarul Emil Moţ şi preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Noul restaurant construit pe o parte a terenului fostei unităţi militare din Slatina are o suprafață de 400 de metri pătrați, o terasă în aer liber, McDrive, un spațiu de joacă exterior și o parcare.

3.443 de metri pătrați reprezintă suprafața concesionată SC Premier Restaurants Romania SRL, societatea care deține franciza la restaurantele McDonald’s, de la primărie, pe o perioadă de 49 de ani, în schimbul a 396.000 euro.

Obiectivul de investiţii are o valoare de 7,5 milioane lei şi va crea 60 de noi locuri de muncă.

Comentarii

Redacţia

2019-08-20 13:11:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...