Administraţie

2018-12-13, 15:47:06

FOTO. Parcul de la fosta unitate militară din Slatina prinde contur. Au fost plantaţi primii copaci

Parcul pe care municipalitatea îl amenajează pe terenul fostei unităţi militare din Slatina a început să prindă contur.

Muncitorii au trasat deja aleile şi au platat primii copaci. Totodată, se toarnă fundaţia pentru chioşcul care fa funcţiona în mijlocul zonei de agrement.

Totodată, Primăria Slatina a demarat lucrările de construcţie a străzii de la fosta unitate militară ce va uni străzile Artleriei şi Tunari.

Investiţia pentru construcţia unui parc de peste trei hectare se ridică la aproape 15 milioane de lei. Pe lângă spaţiul verde, noul parc va avea şi două locuri de joacă, un teren de sport, o pistă de alergare de tartan şi un spaţiu comercial cu terasă. Totodată, parcul va avea şi o parcare pentru 200 de locuri.

În paralel, se lucrează şi la amenajarea restaurantului McDonald’s la fosta unitate miltiară. Potrivit reprezentanților Primăriei Slatina, societatea SC Premier Restaurants România SRL vrea să grăbească implementarea investiției din municipiul oltean.

Este vorba despre un restaurant tip McDrive care va fi construit pe o suprafață de 450 metri pătrați, la intersecția bulevardului A.I. Cuza cu strada Tunari. 3.443 de metri pătrați reprezintă suprafața concesionată de această firmă de la primărie pe o perioadă de 49 de ani.

Obiectivul de investiţii are o valoare de 7,5 milioane lei şi va crea 60 de noi locuri de muncă. Termenul de finalizare este 1 Decembrie 2019 însă autoritățile locale susțin că lucrările vor fi finalizate mult mai repede.

Comentarii

Redacţia

2018-12-13 15:47:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...