Administraţie

2020-07-03, 11:56:44

FOTO. Patru benzi pe strada Drăgăneşti. Lucrare finalizată înainte de termen

Supralărgirea străzii Drăgăneşti la patru benzi a fost finalizată, în perioada următoare urmând să fie trasate marcajele.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că lucrarea a fost finalizată înaintea termenului stabilit prin contract. Pe lângă carosabil, au fost amenajate şi trotuare, rigole şi ziduri de sprijin.

„Lucrările de extindere a străzii Drăgănești la patru benzi s-au încheiat chiar mai devreme decât termenul stabilit inițial. Obiectivul a fost unul complex deoarece pe lângă cele patru benzi de circulație, în zonă s-au amenajat atât trotuarele, cât și mai multe rigole și ziduri de sprijin. În acest moment se mai lucrează doar la nivelarea intrărilor către fabricile din zona industrială a Slatinei, urmând ca echipele de muncitori, alături de angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina să înceapă trasarea marcajelor rutiere pe carosabil”, a declarat primarul Emil Moţ.

Investiţia a fost realizată în cadrul contractului-cadru încheiat de municipalitate cu mai multe firme de construcţii. În total, potrivit contractului-cadru, în perioda 2019 - 2023, vor fi reabilitate 108 străzi. Străzile au fost împărţite în trei loturi, cu trei constructori: lotul unu - General Trust Argeş, lotul doi - SC Olt New Cosntruct, lotul trei - Panadria SRL. Valoarea totală a proiectului se ridică la 97 milioane lei, pe toţi cei patru ani.

Comentarii

Redacţia

2020-07-03 11:56:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...