Eveniment

2012-04-12, 12:05:42

FOTO. Patru noi autospeciale, în dotarea pompierilor olteni

În prezenţa preşedintelului CJ Olt, Paul Stănescu, şi a prefectului Leonid Moisiu, au fost primite patru autospeciale noi de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt. La festivitate a fost prezent în calitate de invitat şi fostul comandant al ISU Olt, colonelul Gheorghe Năstasie.

Utilajele, marca Mercedes, au fost achiziţionate prin programul „Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă”, derulat cu sprijinul CJ Olt. Acestea vor înlocui vechile autospeciale de la Detaşamentul de pompieri Slatina, Staţia de pompieri Scorniceşti, Garda de intervenţie Balş şi de la Garda de intervenţie Vişina.

 

Paul Stănescu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă care a urmat după festivitatea de primire a autospecialelor, că, în cadrul aceluiaşi proiect, baza materială a ISU Olt va creşte la opt astfel de utilaje pentru salvare de vieţi.

 

„Dotarea ISU înseamnă că siguranţa cetăţeanului din judeţul nostru va creşte. Profesionalismul personalului nu-l pune nimeni la îndoială, dar, din păcate, baza materială e încă deficitară. În urma acestui proiect, vom avea până la urmă opt autospeciale. Unele mai complexe, altele mai puţin complexe, dar care vor schimba cu totul calitatea serviciului pe care îl va desfăşura acest Inspectorat de urgenţă. Acest lucru s-a datorat în primul rând colaborării foarte bune dintre instituţiile din judeţ, CJ Olt şi ISU Olt”, a declarat Stănescu.

 

Comentarii

Redacţia

2012-04-12 12:05:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...