Eveniment

2019-06-18, 15:43:57

FOTO. Poliţia Slatina, acţiune de amploare weekendul trecut. Au fost aplicate peste 130 de amenzi

Poliţiştii slătineni au desfăşurat o amplă acţiune, în perioada 12-16 iunie. Oamenii legii au acționat în zonele cu risc criminogen pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență, comerțului ilicit și abaterilor la regimul rutier.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 130 de sancțiuni contravenționale, dintre care 25 pentru încălcarea normelor privind ordinea și liniștea publică, 67 pentru nerespectarea legislației rutiere și 25 pentru încălcarea prevederilor privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 35.341 de lei.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina au oprit și controlat în trafic 220 de autovehicule, în urma neregulilor constatate fiind reținute cinci permise de conducere și retrase patru certificate de înmatriculare. Totodată, au fost constatate cinci infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

În cele cinci zile, au acționat peste 150 de efective, alături de polițiștii slătineni participând colegi din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt. Polițiștii au fost sprijiniți de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

„Scopul acțiunii a fost unul preventiv, în perioada menționată nefiind înregistrate evenimente deosebite”,
a adăugat reprezentantul IPJ Olt.


Comentarii

Redacţia

2019-06-18 15:43:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...