Eveniment

2019-06-10, 22:07:33

FOTO&VIDEO. Pompierii, intervenție de aproape două ore pentru îndepărtarea vopselei din centrul Slatinei: „Nu a fost identificată nicio substanță care să prezinte pericol pentru populație”

Aproximativ două ore au acționat pompierii, luni seara, pentru a îndepărtat vopseaua roșie vărsată dintr-o autoutilitară, pe bulevardul A.I. Cuza din Slatina.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, a declarat că pompierii au intervenit la solicitarea Poliției Slatina. Substanța căzută pe asfalt nu prezintă pericol.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj CBRN -Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear au intervenit, la solicitarea Poliției, în municipiul Slatina, bulevardul A.I. Cuza, pentru spălarea carosabilului. Pompierii au acționat pentru spălarea carosabilului pe o suprafață de aproximativ 300 de metri, pe un sens de mers, iar în urma verificărilor efectuate cu mijloacele specifice nu a fost identificată nicio substanță care să prezinte pericol pentru populație”, a declarat reprezentantul ISU Olt.

O substanță de culoare roșie care a fost împrăștiată, luni după-amiaza pe un tronson al bulevardului A.I. Cuza din Slatina a produs panică printre oameni.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Slatina, este vorba despre vopsea care a căzut dintr-o autoutilitară, aflată în mers. În plus, ploaia a ajutat la răspândirea vopselei pe tot asfaltul.

Dubița respectivă a fost identificată și urmează că șoferul acesteia să fie tras la răspundere.

Totodată, autoritățile vor să afle dacă substanța respectivă afectează carosabilul.

Comentarii

Redacţia

2019-06-10 22:07:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...