Comunitate

2020-05-28, 16:16:18

FOTO. Pregătiri pentru redeschiderea teraselor, la Slatina

Proprietarii localurilor din Slatina care au şi terase au început încă de joi să se pregătească pentru redeschiderea anunţată de autorităţi ca fiind posibilă începând de luni, 1 iunie.

Începând cu 1 iunie se vor deschide terasele, plajele, iar deplasările în afara localităților nu vor mai impune completarea declarației pe propria răspundere. Proprietarii localurilor din centrul Slatinei se pregătesc să-şi primească primii clienţi, după aproape trei luni.

„Suntem gata să ne aliniem la start! Abia aşteptăm să vă primim pe la noi!”, transmit proprietarii uneia dintre terase.

Atât administratorii tersaelor, cât și cei ai plajelor trebuie să țină cont de noile reguli: mesele vor fi la o distanță de doi metri şi vor putea să stea maximum patru persoane la o masă.

Tot de la 1 iunie se putea organiza spectacolele în aer liber la care să participe maximum 500 de spectatori. Din nou, se vor respecta regulile de distanțare, iar al intrare în sală se va face un control strict.

O altă veste bună este că pentru deplasările în exteriorul localităților de domiciliu nu se vor mai completa declarații pe propria răspundere.

De asemenea, se vor putea relua competițiile sportive, cele din exterior, dar mai puțin sporturile de contact. Acestea se vor desfășura fără spectatori.

Comentarii

Redacţia

2020-05-28 16:16:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...