Administraţie

2020-04-15, 09:52:49

FOTO. Primăria Slatina continuă spălarea şi dezinfecţia spaţiilor comune din municipiu

Echipele Primăriei Slatina au continuat, marţi seara, acţiunile de dezinfecţie a carosabilului, trotuarelor și a stațiilor mijloacelor de transport în comun.

Primarul Emil Moţ a asigurat că astfel de acţiuni vor continua, în perioada următoare.

„Continuăm acțiunile ample de spălare și dezinfecție a carosabilului, trotuarelor și a stațiilor mijloacelor de transport în comun. În această seară, echipele Primăriei Municipiului Slatina sunt prezente pe străzile: Păcii, Victoriei, Trandafirilor, Aleea Muncii, Unirii, Aleea Lalelelor, Textilistului, Tipografului, Crișan, Cornișei, Eugen Ionescu, Toamnei, Prof. Alexe Marin, Aleea Înfrățirii, Cîmpului și Prof. M.S. Andreian. Vom continua activitatea de spălare și dezinfecție până la reacoperirea întregii suprafețe a municipiului Slatina”, a declarat primarul.

Comentarii

Redacţia

2020-04-15 09:52:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...