Special

2017-04-12, 17:00:45

FOTO. Primarul Emil Moţ a oferit coşuri cu alimente de Paşte, unor familii nevoiaşe din Slatina

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a oferit coşuri cu alimente de Paşte, mai multor familii nevoiaşe din municipiu, în cadrul campaniei „Culori de Primăvară”, derulată de PSD Olt şi PES Activists.

Emil Moţ le-a urat „Sărbători Fericite” familiilor pe care le-a vizitat, exprimându-şi bucuria că, de Paşte, poate să aducă bucurii unor semeni care reuşesc cu greu să pună hrana pe masă.

Moţ a fost cel care a deschis campania „Culori de Primăvară”, gestul său fiind urmat de deputatul Marius Iancu şi de viceprimarii Slatinei, Claudiu Stăncioiu şi Gigi Vîlceleanu.

Iniţiatorii campaniei şi-au exprimat speranţa că, prin gestul lor, vor genera exemple pozitive, într-o societate care îşi caută reperele de umanitate şi normalitate.

Şi la nivel naţional PES Activists Romania a început campania „Culori de Primăvară” prin care activiştii vor ajuta, atât cât pot, persoane vârstnice rămase singure sau familii aflate în dificultate pentru a le face primăvara mai frumoasă şi Sărbătorile Pascale mai liniştite.

Comentarii

Redacţia

2017-04-12 17:00:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro