Politică

2020-11-24, 10:40:55

FOTO. Primarul Emil Moţ şi candidaţii PSD Olt la Parlament, în cartierul Steaua din Slatina. Politicienii au stat de vorbă cu oamenii

Primarul Emil Moţ şi candidaţii PSD pentru Parlament au fost prezenţi, luni seara, în zona cartierului Steaua din Slatina, şi le-au prezentat oamenilor măsurile din programul de guvernare al social-democraţilor.

Emil Moţ a declarat că problemele slătinenilor îşi vor găsi rezolvarea, după 6 decembrie, iar viitorii parlamentari PSD Olt şi-au asumat acest lucru.

„În această seară, împreună cu membri importanți ai PSD - senatorul Siminica Mirea, deputatul Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu și Adrian Chesnoiu - candidați la alegerile parlamentare pe listele pentru Camera Deputaților și Senat, am fost în mijlocul cetățenilor din cartierul Steaua din Slatina. Deschiși și receptivi la problemele ridicate de slătineni, colegii mei au oferit cele mai bune soluții pentru rezolvarea lor, acestea fiind deja integrate în programul de guvernare cu care PSD vine în fața alegătorilor. De-a lungul întregului traseu, derulat pe străzile cartierului, până în zona pieței Steaua, discuțiile s-au purtat în grupuri restrânse, respectându-se măsurile de distanțare impuse de pandemie”, a afirmat edilul.

La rândul său, deputatul Marius Iancu, cel care deschide lista candidaţilor PSD Olt pentru Camera Deputaţilor, a afirmat că echipa de parlamentari olteni va susţine proiectele pentru dezvoltarea Slatinei.

„Echipa de parlamentari a PSD va fi mereu alături de slătineni, vom susține proiectele Slatinei și vom fi o voce puternică în Parlamentul României atunci când va trebui să apărăm interesele orașului nostru. Haideți, să fim și pe 6 decembrie aceeași echipă mare și unită pentru Slatina și pentru întreg județul Olt!”, a afirmat Iancu.


Comentarii

Redacţia

2020-11-24 10:40:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...