Administraţie

2020-04-07, 21:58:15

FOTO. Primarul Slatinei: „Combatem coronavirusul dezinfectând domeniul public, în fiecare zi”

Acţiunile de dezinfecţie au continuat şi astăzi pe străzile Slatinei. În fiecare zi, echipele primăriei acţionează pe străzi şi trotuare pentru a limita răspândirea coronavirusului.

În acelaşi timp, continuă dezinfecţia scărilor de bloc şi montarea sau reumplerea dispozitivelor cu dezinfectant pentru mâini. 

Astăzi, lucrările au fost făcute cu şapte autospecislr, trei utilaje de mici dimensiuni pentru trotuare, parcări sau străzi înguste, şi patru autocisterne cu stropitoare sau furtunuri cu presiune. 

„Dacă nu am ajuns încă pe strada sau aleea dumneavoastră, stați liniștiți! Ajungem cu siguranță! Aveți încredere! Sănătatea este prioritatea noastră! Avem grijă de dumneavoastră! Stați acasă! Suntem permanent în teren pentru voi!”, este mesajul primarului Emil Moţ pentru slătineni. 


Comentarii

Redacţia

2020-04-07 21:58:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...