Special

2019-05-23, 15:04:55

FOTO. S-a deschis Expo Flora 2019. Flori pe toate gusturile, pe Esplanada din centrul Slatinei

Aproximativ 60 de comercianţi de flori şi de produse de artizanat au poposit la Slatina pentru ediţia cu numărul 25 a manifestării Expo Flora.

Expoziţia florală a fost deschisă de primarul Emil Moţ, joi, edilul vizitând toate standurile şi stând de vorbă cu comercianţii.

„Sunt prezent la deschiderea Expo Flora, ca în fiecare an. Noi sperăm să fie multe ediţii în continuare. Soarele este cu noi, în acest an, iar pe lângă oraşul nostru a înflorit şi această expoziţie. Sunt aproximativ 60 de comercianţi şi am vorbit cu dânşii, ca în fiecare an, şi totul pare în regulă. Toată lumea este pregătită să-şi vândă marfa, iar prezentarea arată foarte bine. Le urez succes, vânzare bună şi îi invit pe toţi slătinenii noştri să vină, să se bucure de frumuseţile florale de aici şi să cumpere”, a declarat Emil Moţ.

Ediţia cu numărul 25 a Expo Flora se desfăşoară până duminică. Pe lângă florile din toate speciile expuse spre vânzare, cei care vin pe Esplanadă pot găsi şi răsaduri, bulbi, articole de ceramică, articole de grădinărit, obiecte de artizanat, produse hand-made și multe alte produse.

Comentarii

Redacţia

2019-05-23 15:04:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...