Special

2018-09-17, 16:08:29

FOTO. S-a tras cortina peste Festivalul „Oltenii şi... Restu’ Lumii”. Au fost trei zile de petreceri cu muzică bună şi distracţie

S-a încheiat cea de-a 24-a ediţie a Festivalului „Oltenii şi... Restu’ Lumii”. Au fost trei zile pline de evenimente umoristice, expoziţii de caricatură, lansări de carte, concerte şi multă voie bună.

Grupul Alutus, Provincialii, Mariachi Los Platanos, Ruby, Zdob şi Zdub, Oana Radu şi Pepe au fost artiştii care au urcat pe scenă în aceste trei zile de festival. Slătinenii au venit în număr mare pe esplanada din centrul oraşului pentru a cânta alături de preferaţi, dar şi pentru a mânca o pastramă de berbecuţ şi a bea o cană cu must.

Personalitatea festivalului, în acest an, a fost Oana Sârbu. Aceasta a susţinut, în prima seară a festivalului, un spectacol pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”.

Cea de-a 24-a ediţie e Festivalului a început cu tradiţionala deja vamă oltenească, la Podul Olt, după care întreg alaiul s-a mutat pe espalnadă, unde s-a dat cep butoiului cu vin. Andrei Duban şi maestrul Vasile Muraru au fost cei care au dat startul bancurilor şi glumelor.

Comentarii

Redacţia

2018-09-17 16:08:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...