Învăţământ

2019-04-16, 13:09:34

FOTO. Şcoala „Virgil Mazilescu” din Corabia, reabilitată cu fonduri guvernamentale prin PNDL. Au început lucrările

Au început lucrările de modernizare a Şcolii Gimnaziale „Virgil Mazilescu” din Corabia, finanţarea proiectului fiind asigurată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Corabia, proiectul  presupunne modernizarea, reabilitarea termică, consolidarea şi extinderea Şcolii Gimnaziale „Virgil Mazilescu”, valoarea totală a investiţiei fiind de 9.390.124 lei.

„Se vor moderniza, reabilita termic și vor suferi reparații ambele clădiri ale școlii atât cea de pe strada Tudor Vladimirescu, cât și cea de pe strada Cuza Vodă. La nivelul întregii școli se va încerca o refuncţionalizare a spațiilor interioare pentru a se crea spațiile necesare activității educaționale, desfășurate în condiții de igienă și confort la nivelul standardelor și normelor corespunzătoare”, se arată într-un comunicat al administraţiei publice.

Comentarii

Redacţia

2019-04-16 13:09:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...