Administraţie

2017-10-18, 13:20:48

FOTO. Se reabilitează strada din Caracal pe care este direcţionat traficul greu

O stradă din Caracal ce servea drept centură ocolitoare pentru maşinile de tonaj va fi reabilitată de municipalitate, lucrările începând miercuri.

Este vorba despre strada Ţepeş Vodă. Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a declarat că valoarea totală a lucrărilor se ridică la 200.000 lei, TVA inclusă, sursa de finanţare fiind reprezentată de bugetul local.

Edilul a adăugat că porţiunea pe care se intervine devenise „aproape necirculabilă”.

„Strada Ţepeş Vodă va fi reabilitată şi modernizată, până la intersecţia cu strada Dezrobirii. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm că depunem toate eforturile pentru a finaliza cât mai repede lucrările pe această stradă foarte importantă. Este strada care este folosită drept variantă de ocolire pentru traficul greu. Se reabilitează şi modernizează pe o lungime de 100 metri, într-o zonă care ajunsese aproape necirculabilă”, a declarat Octavian Stănescu.

Comentarii

Redacţia

2017-10-18 13:20:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...