Administraţie

2018-12-12, 15:58:44

FOTO. Semafoarele din intersecţia de la Catedrală, din nou defecte. Când va fi remediată problema

De aproape o săptămână, semafoarele din intersecţia bulevardului Nicolaet Titulescu cu străzile Ionaşcu şi Oituz nu mai funcţionează, din cauza unei defecţiuni a automatului de dirijare a traficului.

Directorul Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP), Claudiu Dascălu, a declarat că defecţiunea a fost cauzată de fluctuaţiile de tensiune, situaţia urmând să se remedieze, până la începutul săptămânii viitoare.

„Este vorba despre o defecţiune cauzată de fluctuaţiile de tensiune la automatul de dirijare a traficului şi este la reparat, la Târgu Mureş. Până luni, ar trebui să fie gata. Defecţiunea este de aproximativ 4-5 zile. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în vară, dar acum se pare că va putea fi remediată”, a declarat Dascălu.

Şi în primăvara acestui an, semafoarele din această intersecţie au fost defecte pentru mai multe luni, din aceeaşi cauză.
 

Comentarii

Redacţia

2018-12-12 15:58:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...