Special

2019-01-22, 18:55:53

FOTO. Superlativele Slatinei, premiate de primărie în cadrul unei gale

Şapte veterani de război din Slatina au primit distincţia de cetăţean de onoare, în cadrul Galei Superlativelor, organizată de municipalitate pentru marcarea a 651 de ani de la prima atestare documentară a municipiului.

Au devenit cetăţeni de onoare următorii: Mircea Albotă, Ilie Beliţoiu, Marin Bondoc, Ion Bontescu, Toma Corcău, colonel Vasile Gavrilă, maior Dumitru Mateescu.

În cadrul acestui eveniment s-a conferit și „Diplomă de merit” persoanelor fizice, juridice, asociațiilor și instituțiilor care au contribuit în anul 2018 la dezvoltarea vieții economice, sociale și culturale a municipiului Slatina. Printre premianți s-au numărat președintele CJ Olt, Marius Oprescu, și prefectul Silviu Neacșu.

„Anul acesta este despre Slatina și despre oameni, adică dumneavoastră cei care ați făcut Slatina să fie exact așa cum este. Am onoarea să acord premii pentru instituțiile fără de care nici Slatina și nici județul Olt nu ar funcționa. Așa că, dragii mei colegi, cei cu care lucrez în fiecare zi - Consiliul Județean, Prefectura, ISU, Poliția, Jandarmeria, Inspectoratul Școlar, Protecția Copilului, noi am muncit cu toții anul trecut. Acum, în aceste zile, vă mulțumim pentru tot ce ați făcut anul trecut și vă premiem”, a transmis primarul Slatinei, Emil Moț.

Invitaţii au fost primiţi în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” de un cvartet de la Filarmonica Oltenia din Craiova. 

Seara s-a încheiat cu un concert Amadeea Violin, Veran Zorilă şi Ovidiu Komornyik.


Comentarii

Redacţia

2019-01-22 18:55:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...