Eveniment

2018-12-27, 14:18:52

FOTO. Sute de mii de lei şi mii de euro, găsiţi în urma unor percheziţii la contrabandişti de ţigări din trei localităţi oltene

Peste 120.000 de lei şi peste 3.000 de euro, dar şi aproape 5.000 de pachete de ţigări de contrabandă au găsit poliţiştii olteni, joi dimineaţa, în urma unor percheziţii desfăşurate pe raza comunelor Rusănești, Tia Mare și Brastavățu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Oolt a declarat că este vorba despre cinci percheziţii desfăşurate de polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt.
 
„În urma perchezițiilor efectuate pe raza comunelor Rusănești, Tia Mare și Brastavățu, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor 4.756 de pachete de țigarete, diverse mărci, fără a avea aplicate timbru de marcaj fiscal, și cantitatea de 35 kg de obiecte de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice. Totodată, a fost indisponibilizată suma de 121.900 de lei și 3.100 euro”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Polițiștii continuă cercetările pentru contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.
Comentarii

Redacţia

2018-12-27 14:18:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...