Eveniment

2018-03-22, 16:49:17

FOTO. Trafic rutier îngreunat de ninsoare, pe DN 6, la ieșirea din Caracal spre Craiova

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, la această oră, pe Drumul Național 6, la ieșirea din Caracal spre Craiova, din cauza zăpezii.

La 5 kilometri de municipiul Caracal, o autocisternă a rămas blocată pe drum, iar un autoturism a ieșit de pe carosabil și a ajuns în șanț.

 O avertizarea Cod Portocaliu a fost emisă, miercuri, de meteorologi fenomenele vizate fiind ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută. Avertizarea este valabilă pentru sudul ţării, inclusiv judeţul Olt.

Intervalul de valabilitate pentru această avertizare este 22 martie, ora 23.00 - 23 martie, ora 15.00.

Potrivit meteorologilor, în sudul Banatului și al Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei, ninsorile vor fi abundente, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-60 kilometri pe oră și temporar 65-70 kilometri pe oră, viscolind și local troienind zăpada și determinând diminuarea vizibilității

Comentarii

Redacţia

2018-03-22 16:49:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...