Eveniment

2020-11-21, 17:46:47

FOTO. Trei persoane din Fălcoiu au ajuns la UPU Slatina, în urma unui accident rutier

Pompierii SMURD Osica de Sus au intervenit pe Drumul Național 64, între localitățile Osica de Sus și Fălcoiu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se aflau trei persoane, care au fost transportate la UPU Slatina.

Pompierii au găsit autovehiculul în afara părții carosabile, iar pe cei trei bărbați în afara acestuia, conștienți. 

„Paramedicii au asistat la locul evenimentului toate cele trei victime, ulterior acestea fiind transportat la UPU Slatina. Șoferul, în vârstă de 42 ani, din comuna Fălcoiu, prezenta un hematom occipital, unul dintre pasageri, în vârstă de 50 ani, din aceeași localitate, dureri toracice și excoriații la membrele superioare, iar cel de-al doilea pasager, în vârstă de 42 ani, tot din comuna Fălcoiu, prezenta un traumatism cranio-facial”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt. 


Comentarii

Redacţia

2020-11-21 17:46:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...