Eveniment

2012-08-25, 11:17:00

FOTO&VIDEO. Alarmă cu bombă, în apropiere de Restaurantul Taverna din Slatina

Un diplomat suspect a fost găsit, sâmbătă, în jurul orei 8.30, lângă un bloc de locuinţe din Slatina, de pe strada Gladiolei. Imediat, locatarii au alertat autorităţile crezând că este vorba despre o bombă, însă s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

Pe un perimetru de aproximativ 200 de metri pătraţi, în zona din spatele clădirii ITM, oamenii legii au izolat zona pentru ca pirotehniştii Serviciului Român de Informatii Olt să poată acţiona.

 

Angajaţii SRI au ridicat geanta, care prezenta nişte sigilii suspecte, şi au dus-o pe un teren viran, din apropiere. Pirotehniştii au deschis-o şi au găsit înăuntru cu totul altceva decât o bombă. Este vorba de mai multe suporturi metalice pentru sticle.

 

„Pe la 8.15 am văzut din balcon doi bărbaţi. Erau îmbrăcaţi bine. Când am plecat de acasă, pe la 8.45 ei nu mai erau acolo dar lângă balcon la vecin era o geantă neagră cu metal la capete. Se vedea peste capac o aţă şi parcă un sigiliu roşu din ceară cum se punea pe vremuri la pachete. Or fi găsit ceva nişte ţigani pe la gunoi, le-au cărat aici şi până să vină şi să-şi ia bagajele..", a declarat unul din slătinenii care locuiesc în zonă.

 

 

Pirotehniştii SRI Olt:

 

Slătineanul care a văzut cine a „plasat“ diplomatul:

 

 

 

Comentarii

Redacţia

2012-08-25 11:17:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...