Sport

2021-10-30, 16:43:15

FOTO/VIDEO. CSM Slatina, înfrângere cu SCM Râmnicu Vâlcea. Victorina Bora, dezamăgită de evoluţia elevelor sale

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 23-31, meciul de pe teren propriu cu SCM Râmnicu Vâlcea. Victorina Bora s-a arătat extrem de nemulţumită de evoluţia jucătoarelor cu experienţă, de la care avea alte aşteptări.

Slătinencele au făcut o primă repriză destul de slabă, cu multe greşeli şi ratări, adversarele intrând la vestiare cu un avantaj considerabil, scor 11-17. În repriza secundă, slătinencele au mai echilibrat jocul, fiind nevoite să alerge tot timpul după adversar, iar în minutul 50 s-au apropiat la un gol, scor 23-24. Din păcate, în ultimele zece minute nu au mai reuşit să înscrie, iar vâlcencele s-au impus lejer, la opt goluri diferenţă, scor final 23-31.

Cele mai bune marcatoare în tabăra echipei slătinene au fost tânăra sosită de la U. Cluj, Rebeca Necula, şi Luciana Popescu, fiecare cu câte şase goluri marcate. 

Victorina Bora s-aarătat extrem de nemulţumită de elevele sale, la finalul partidei, în mod special de jucătoarele cu experienţă, de la care avea alte aşteptări. Antrenoarea echipei slătinene a declarat că se simte trădată, având în vedere jocul prestat de echipa sa. 


Comentarii

Redacţia

2021-10-30 16:43:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...