Eveniment

2019-05-21, 22:24:34

FOTO&VIDEO. Gospodărie din Brebeni, distrusă de un incendiu izbucnit de la o țigară lăsată aprinsă

O gospodărie din comuna Brebeni a fost distrusă de un incendiu, marți seara, focul izbucnind de la o țigară lăsată aprinsă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, a declarat că, în momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la trei anexe gospodărești, la o casă de locuit și parțial la acoperișul unei locuințe din imediata apropiere.

Pentru lichidarea incendiului și eliminarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ o oră și jumătate.

În urma incendiului au ars trei anexe gospodărești, cu suprafața de aproximativ 20 de metri pătrați, acoperișul unei locuințe, pe aproximativ 40 de metri pătrați și bunurile din aceasta și aproximativ zece metri pătrați din acoperișul locuinței care se afla în aceeași curte.

„Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este fumatul în locuri nepermise sau fără respectarea normelor de prevenire. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime”, a declarat Băsășteanu.

Comentarii

Redacţia

2019-05-21 22:24:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...