Eveniment

2018-02-13, 09:47:56

VIDEO. Gospodărie din Cilieni, distrusă de un incendiu violent. Pompierii au reuşit să stingă focul după mai bine de trei ore

O gospodărie din comuna Cilieni a fost distrusă, noaptea trecută, de un incendiu, 15 pompieri cu trei autospeciale intervenind mai bine de trei ore pentru a stinge focul.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsăşteanu, a declarat că incendiul a izbucnit în jurul orei 4.30, la locul indicat deplasându-se forțe și mijloace din cadrul Gărzilor de Intervenție Stoenești și Vișina.

În total, au intervenit peste 15 pompieri, cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

„La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la o locuință, la anexele aflate in apropiere, dar și la furaje și material lemnos. Intervenţia pompierilor a durat mai bine de trei ore, iar în urma incendiului nu s-au înregistrat victime. Au ars locuința și bunurile din interior, trei anexe gospodărești, circa  șapte tone de furaje și opt tone de lemne de foc”, a declarat Băsăşteanu.

Potrivit ISU, cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect sau cu improvizații.

Comentarii

Redacţia

2018-02-13 09:47:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro