Eveniment

2019-10-08, 22:10:15

FOTO&VIDEO. Incendiu la o locuinţă din Piatra-Olt, în apropierea unui depozit de materiale de construcţii

Un incendiu a izbucnit, marţi seara, la o locuinţă din Piatra-Olt, în apropierea unui depozit de materiale de construcţii.

Locuinţa cuprinsă de incendiu este situată pe strada Pietrei, pompierii reuşind să localizeze focul înainte ca şi depozitul de materiale de construcţii să fie afectat.

Surse locale spun că proprietarul casei deţine şi depozitul din apropiere.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii acţionează pentru stingerea incendiului.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, acționează în orașul Piatra-Olt, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o locuință. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mai de fum la acoperișul casei și la materialele de construcții depozitate în interior. Pompierii acționează pentru lichidarea incendiului și protejarea proprietăților aflate în apropiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Comentarii

Redacţia

2019-10-08 22:10:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...