Administraţie

2019-05-13, 11:36:13

FOTO&VIDEO. Lucrări de asfaltare de anvergură la Fărcaşele. Asfaltul ajunge pe trei străzi ale comunei

Pe trei străzi din comuna Fărcaşele a început asfaltarea, în cadrul unui proiect în valoare de aproximativ 4,8 milioane lei, finanţarea fiind asigurată de Ministerul Dezvoltării, prin PNDL 2.

Viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Fărcaşele, Viorel Vladu, a declarat că lucrările de asfaltare vor fi finalizate foarte repede, cele trei străzi având în total şase kilometri.

„Am început asfaltarea în cadrul proiectului finanţat prin Ministerul Dezvoltării, Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2. Proiectul vizează asfaltarea a şase kilometri, se asfaltează trei străzi - Mihai Eminescu, Decebal şi Traian.  Valoarea finanţării este de aproximativ 4,8  milioane lei. Termenul de execuţie este finalul anului, dar se merge repede şi cred că va fi finalizat cât de curând”, a declarat edilul.

El a explicat că o astfel de investiţie nu a mai fost făcută niciodată pe cele trei străzi.

„Pe cele trei străzi era drum de ţară, de pământ, unde se mai punea balast din când în când. Este un drum care trece şi printr-o zonă agricolă şi traficul utilajlor agricole afecta mereu carosabilul”, a mai spus Vladu.

Comentarii

Redacţia

2019-05-13 11:36:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...