Eveniment

2021-10-12, 17:00:16

FOTO&VIDEO. Percheziţii în Slatina şi Curtişoara, într-un dosar de trafic de droguri

Patru percheziţii au efectuat ofiţerii SCCO Olt, astăzi, în judeţele Olt şi Dolj, într-un dosar de trafic de droguri. 25 de persoane sunt acum aduse la audieri.

Două percheziţii în Slatina şi Curtişoara şi alte două în comuna Leu, din Dolj, au făcut astăzi poliţiştii SCCO Olt, sub coordonarea procurorului DIICOT-BT Olt. 

Potrivit unui comunicat de presă, începând cu anul 2020, trei bărbați ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în județul Olt.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două pungi ce conțin material vegetal uscat, de aproximativ 150 de grame, 36.000 de lei, un pistol cu bile din plastic și un cântar electronic”, spun reprezentanţii IPJ Olt.

25 de persoane sunt aduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.Comentarii

Redacţia

2021-10-12 17:00:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...