Eveniment

2018-10-25, 13:08:36

FOTO& VIDEO. TIR încărcat cu 190 de porci, răsturnat la Coloneşti

Un TIR încărcat cu porci s-a răsturnat pe DN 65, la intrare în Coloneşti. Potrivit primelor date, şoferul autocamionului a pierdut direcţia de mers într-o curbă deosebit de periculoasă, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat.

Autotrenul care transporta 190 de porci plecase din judeţul Mehedinţi şi se îndrepta către Dâmboviţa.

„TIR-ul venea dintr-o zonă liberă, în care nu s-a înregistrat pestă porcină, din judeţul Mehedinţi. Transportul are toate documentele sanitar veterinare. Cei 190 de porci urmau să ajungă în judeţul Dâmboviţa. La o primă evaluare, sunt morţi aproximativ jumătate. Autotrenul are o poziţie care încă nu poate permite repunerea pe partea carosabilă”,
a declarat directorul DSVSA Olt, Veronel Bolborea.

Din primele date, o defecţiune tehnică este cauza producerii accidentului, o roată a autotrenului a rămas blocată.

„Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări stabilind faptul ca bărbatul, în timp ce conducea un autotren pe DN 65, din direcția Slatina-Piteşti, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu. 

În prezent, traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale, TIR-ul fiind răsturant în afara părţii carosabile. Firma transportatoare aşteaptă o macara pentru a repune autocamionul pe şosea.

Comentarii

Redacţia

2018-10-25 13:08:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...