Administraţie

2020-05-07, 13:11:49

FOTO. Zeci de utilaje, intervenţie pentru dezinfecţia şi spălarea străzilor şi trotuarelor din Slatina

Echipele coordonate de Primăria Municipiului Slatina au desfăşurat, miercuri seară, acțiunea de dezinfecție cu ajutorul a şapte autospeciale dintre care trei utilaje de mici dimensiuni, potrivite și pentru trotuare, parcări sau străzile înguste, și cu patru autocisterne cu stropitoare sau furtunuri cu presiune.

Încă de la începutul instituirii stării de urgență pe teritoriul României, pentru siguranța locuitorilor orașului de pe raza municipiului Slatina, una din măsurile demarate în vederea combaterii noului coronavirus este operațiunea amplă de dezinfecție a domeniului public.

„Vă reamintim faptul că vom continua toate acțiunile ce conduc la diminuarea riscului de contagiunea COVID-19 pe întreaga perioadă a stării de urgență! Suntem permanent în teren pentru cetățenii municipiului Slatina! Sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră!”, transmit reprezentanţii Primăriei Slatina.

Comentarii

Redacţia

2020-05-07 13:11:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...