Administraţie

2021-02-20, 15:02:43

FOTO: Zonele limitrofe ale Caracalului, igienizate de Primărie

Mai multe zone de la marginea municipiului Caracal au fost igienizate de primărie, în paralel cu demararea campaniei de colectare selectivă a deşeurilor.

Primarul Ion Doldurea a declarat că municipalitatea urmează să identifice locurile unde se depozitează gunoaie de obicei, zone pe care le va monitoriza.

„Demarăm campania de igienizare a orașului nostru. Pentru început, am pornit cu echipele administrației caracalene să adunăm gunoiul aruncat în diverse zone ale orașului și la periferie.

Am reușit să ridicăm gunoiul de la intrările în oraș dinspre Craiova, Cezieni și dinspre București, iar în oraș să igienizăm  Str. Viilor, str. Măceșului și Str. Morii.

În zilele următoare echipele de salubrizare vor fi în zona Târg - strada Răsurii, Intrarea Vornicu Ureche, la intrarea dinspre Slatina și pe Str. Rahovei.

Vom identifica terenuri virane din oraș unde  de regulă sunt aruncate gunoaie pentru a le curăța, putând astfel demara și activitatea de monitorizare în vederea prevenirii depozitării nelegale a gunoiului  în aceste zone!”,
a declarat Doldurea.

În paralel, Primăria Caracal a demarat campania de colectare selectivă a gunoiului.

„Împărțim sacii și pliantele cu programul de ridicare a gunoiului în fiecare zonă, astfel încât să reușim implementarea acestui program. Ne dorim cu toții un oraș curat dar pentru asta este nevoie de implicarea tuturor cetățenilor!”, a conchis edilul.


Comentarii

Redacţia

2021-02-20 15:02:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...