Sport

2018-05-16, 10:41:50

FRH a programat sâmbătă, de la ora 16.00, meciurile cu implicaţii în salvarea directă. CSM Slatina are prima şansă la locul zece

Se trage cortina peste actualul sezon al Ligii Naţionale. CSM Slatina, aflată la prima prezenţă pe scena a handbalului feminin, este la 60 de minute de salvarea directă. Handbalistele slătinene vor încheia sezonul pe terenul unei formaţii puternice, Măgura Cisnădie. Cu un egal, gruparea pregătită de Victorina Bora n-ar mai depinde de rezultatul meciului CSM Roman-U. Cluj, programat tot sâmbătă de la ora 16.00. Niciuna dintre partide nu figurează în grila televiziunilor ce transmit meciuri din Liga Naţională.

Pe locul zece, care asigură menţinerea directă, cu trei puncte peste U.Cluj, CSM Slatina are nevoie măcar de un egal pe terenul celor de la Măgura Cisnădie, pentru a nu depinde de rezultatul de la Roman. La egalitate de puncte, U. Cluj este avantajată de meciurile directe, tocmai de aceea dacă va obţine victoria atunci CSM Slatina ar mai avea nevoie de un punct. Dacă U. Cluj va pierde, indiferent de rezultatul de la Cisnădie, CSM Slatina va fi echipa care va prinde ultimul loc ce asigură salvarea directă, în timp ce U. Cluj şi CSU Galaţi nu vor intra în vacanţă, ci se vor pregăti pentru barajul de promovare/retrogradare, meciurile decisive fiind disputate în compania ocupantelor locurilor doi şi trei din Divizia A.

CSM Slatina-Măgura Cisnădie se va disputa sâmbătă, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor. CSM Roman-U. Cluj se va juca în acelaşi timp, însă niciuna dintre cele două partide nu va fi televizată.

Echipele care au retrogradat direct sunt nou-promovata Rapid Bucureşti şi HCM Slobozia, echipă ce a acumulat doar 17 puncte.

Comentarii

Redacţia

2018-05-16 10:41:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...