Sănătate

2018-12-19, 14:10:55

Furnizorii de servicii medicale din judeţ, chemaţi de CAS Olt să încheie actele adiţionale. Termenul limită, 28 decembrie

CAS Olt încheie acte adiţionale la contractele derulate în acest an cu toţi furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale. Termenul limită până la care pot fi semnate documentele este 28 decembrie.

Pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale, CAS Olt încheie, în această perioadă, acte adiţionale la contractele derulate în 2018. Practic, termenul de derulare a relaţiilor contractuale se va prelungi şi pentru lunile ianuarie-martie din 2019.

„Contractarea şi decontarea serviciilor medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale pentru lunile ianuarie-martie 2019 prin acte adiţionale la contractele derulate, în acest an, de către CAS Olt cu furnizorii se vor face din sumele alocate pe domeniile de asistenţă medicală corespunzătoare prevăzute în bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2019”, se arată într-un comunicat al CAS Olt.

Toţi furnizorii din judeţ trebuie să-şi depună documentele şi să încheie actele adiţionale până la 28 decembrie 2018.


Comentarii

Redacţia

2018-12-19 14:10:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...