Eveniment

2020-10-17, 09:26:56

Furt neobişnuit la Drăgăneşti-Olt: Au fost furate uşile unei case

Poliţiştii din Drăgăneşti-Olt caută autorul sau autorii unui furt mai puţin obişnuit. Au fost furate trei uşi de la o locuinţă din oraşul respectiv.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că uşile furate au fost găsite într-o localitate învecinată, Dăneasa.

„Poliția orașului Drăgănești-Olt a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute au sustras trei uși de la o locuință din orașul Drăgănești-Olt. În momentul săvârșirii faptei nu se afla nimeni în locuința respectivă. În urma activităților desfășurate polițiștii au găsit bunurile sustrase la domiciliul unei persoane, din comuna Dăneasa, și continuă cercetările în vederea identificării celui/ celor care a/ au săvârșit fapta”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Comentarii

Redacţia

2020-10-17 09:26:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...