Eveniment

2019-07-11, 10:19:24

Furturile din locuinţele oltenilor, în scădere. Voiculescu: „Nu este un fenomen la nivelul judeţului, dar nici nu putem spune că astfel de fapte sunt eradicate”

Poliţiştii olteni spun că numărul furturilor din locuinţe a scăzut în 2019 faţă de perioada similară a anului trecut. Pentru că este perioada concediilor, oamenii legii îi sfătuiesc pe olteni să fie vigilenţi.

Comisarul şef Cristian Voiculescu a precizat că nu vorbim de un fenomen la nivelul judeţului, însă nici nu se poate spune că astfel de fapte au fost eradicate.

„«Hoţii sunt creativi, fii prudent!» este o campanie care se concentează pe neglijenţa proprietarilor de locuinţe, în care au fost desfăşurate activităţi de informare, cu precădere persoane vârstnice, proprietari de locuinţe. Nu este un fenomen la nivel de judeţ. De la începutul anului şi până în prezent, trendul este în scădere. La o analiză pe ultimele cinci luni, avem o scădere cu 170 de fapte, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Trendul furturilor din locuinţe este în scădere, dar nu eradicate. La acest moment, nu putem spune că nu avem furturi din locuinţe. Depunem eforturi, facem activităţi ca să diminuăm fenomenul. Astfel de furturi, din locuinţe, din maşini, de auto, din societăţi comerciale sunt în toată ţara, dar nu putem să spunem că nu avem. Avem şi dosare penale instrumentate”,
a spus Voiculescu.Comentarii

Redacţia

2019-07-11 10:19:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...