Naţional

2019-03-22, 16:16:37

Gabriela Firea, operată pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă, în cursul nopţii de joi spre vineri, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc la Spitalul „Doctor Ioan Cantacuzino”, pacienta fiind sub supraveghere.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au anunţat, vineri, că în cursul nopţii de joi spre vineri Gabriela Firea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal.

Operaţia a avut loc la spitalul 2Dr. Ioan Cantacuzino” şi a fost realizată de către o echipă de medici alcătuită Dr. Eduard Catrina - medic primar chirurgie generală, Dr. Sorin Petrea - medic primar chirurgie generală şi Dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI.

Potrivit oficialilor Primăriei, intervenţia a decurs bine, fără niciun fel de complicaţii, pacienta aflându-se sub supraveghere post-operatorie.

„Mulţumesc mult medicilor şi întregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino, unde am fost investigată şi operată, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina şi Sanador, unde am făcut mai multe analize medicale în ultima perioada, precum şi Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm şi mi-a sporit încă o dată încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul şi aprecierea noastră. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături cu un gând bun!”, a declarat Gabriela Firea.

Aceasta şi-a exprimat speranţa că va avea o recuperare rapidă.

Sursa: news.roComentarii

Redacţia

2019-03-22 16:16:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...