Politică

2019-07-22, 16:45:13

Gabriela Şerban îi ia locul lui Vasile Călini în CL Slatina

Inspectorul şcolar Gabriela Şerban va fi următorul consilier local din partea PSD, în cadrul legislativului din Slatina, în locul lui Vasile Călini, care a murit, în urmă cu două săptămâni, la doar 55 de ani.

Gabriela Şerban este, din septembrie 2014, inspector şcolar pentru devoltarea resursei umane, învăţământ particular şi alternative educaţionale în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt. Anterior, ea a fost inspector şcolar pentru mentorat.

Vasile Călini, membru PSD în Consiliul Local Slatina, a murit pe 11 iulie, în urma unui infarct. Acesta împlinise, pe 8 iulie, 55 de ani.

Călini era consilier local din vara anului 2016, ales pe listele PSD. Anterior acestui mandat, social-democratul a mai avut calitatea de consilier local, pe listele USL, dar pentru o perioadă scurtă de timp, după demisia din CL a lui Sorin Brătoi.   

Comentarii

Redacţia

2019-07-22 16:45:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...