Sport

2017-08-25, 13:31:19

GALERIE FOTO. Copii care promit să ajungă mari fotbalişti, la Slatina Summer Junior Cup

Cel mai mare turneu de fotbal juvenil din zona Olteniei, organizat de Athletic Slatina, reuneşte peste 300 de copii de la cluburi puternice din ţară. Este o adevărată plăcere să priveşti jocurile de fotbal ale unor copii de-o şchioapă, care joacă cu sufletul, motivaţi de dorinţa de a performa. Încrâncenare, motivaţie, dorinţă, satisfacţie, iar uneori tristeţe, durere, epuizare pot fi citite pe chipul micuţilor care luptă pentru a ajunge într-o bună zi în fotbalul mare, iar cei mai mulţi vor reuşi, chiar dacă se investeşte atât de puţin în fotbalul juvenil românesc.

Este ora 10.00. Forfotă mare pe Stadionul „1 Mai” . Copiii se pregătesc pentru meciurile din cadrul celei de a doua zile a turneului Slatina Summer Junior Cup, care reuneşte peste 40 de cluburi puternice din ţară.

În echipamente de joc, micuţii, cu vârsta între 6 şi 11 ani, primesc ultimele indicaţii înaintea startului meciurilor. Deşi la acest nivel rezultatele nu contează, cu toţii îşi doresc să câştige, pentru că au spiritul competitiv în sânge, iar asta le va aduce cu siguranţă performanţă într-o bună zi.

„Să jucăm fotbal de plăcere”, este îndemnul ce se aude cel mai des din partea antrenorilor care pregătesc grupele de copii şi juniori prezente, în aceste zile, la Slatina, iar micuţii asta au arătat. Fiecare acţiune reuşită, fiecare dribling, fiecare gol sunt trăite la intensitate maximă de aceşti copii, care reprezintă viitorul fotbalului românesc.

Astfel de turnee, cum este cel organizat în aceste zile la Slatina, îi călesc pentru fotbalul de performanţă. Căzături, lovituri, efort fizic, muncă, foarte multă muncă fac parte din viaţa sportivilor de performanţă. Ei ştiu asta, încă de la vârste atât de fragede, însă în fiecare zi practică fotbalul cu o mai mare plăcere.

Copii care promit să ajungă mari fotbalişti este ceea ce oferă Slatina Summer Junior Cup, organizat de Athletic Slatina, în colaborare cu DJTS Olt, AJF Olt, Primăria Slatina şi Consiliul Judeţean Olt.

Comentarii

Redacţia

2017-08-25 13:31:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro