Social

2020-05-27, 11:01:08

Georgiana are nevoie de ajutor! Tânăra de 29 de ani părea că a învins cancerul, însă cumplita boală a recidivat

Georgiana Gogiu duce o luptă aprigă pentru viaţă cu cea mai cumplită boală, cancerul. Tânăra de 29 de ani, din Slatina, anunţa în urmă cu un an că boala a intrat în remisie, însă, din păcate, perfida maladie a reapărut. Şansa Georgianei este un tratament în Germania.

Prietenii fetei s-au mobilizat pentru a o ajuta să acopere o parte din cheltuielile necesare tratamentului. Orice sumă contează enorm. Cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor o pot face donând în contul RO71CECEC001946286133511 - Gogiu Georgiana-Adriana.

„Astăzi, împlinesc frumoasa vârstă de 29 de ani, şi ar fi putut fi o aniversare normală, ca în fiecare an, doar ca anul acesta este mai mult de atât. Astăzi am aflat ca AM ÎNVINS, AM REUŞIT SA ÎNVING CANCERUL, am reuşit sa fiu mai puternică decât el. Nu a fost deloc ușor, dar Dumnezeu mi-a dat destulă putere sa intru în lupta asta şi să ies câștigătoare. Viaţa e frumoasă chiar şi atunci cand îţi cere să lupți pentru ea. Vă mulțumesc tuturor că aţi avut încredere în mine şi m-aţi încurajat necondiționat”,
anunţa, în urmă cu mai puţin de un an, Georgiana, pe contul său de socializare.

Liniştea şi fericirea Georgianei au fost spulberate în urma unor controale medicale. Cancerul de sânge a recidivat, fiind astfel nevoită să reia lupta pentru viaţă.

„Azi, părea a fi o zi obişnuită, însă de dimineaţă am primit un mesaj pe care nu mi l-aş fi dorit niciodată în viaţa asta să-l primesc. Prietena mea, Georgiana, m-a anunţat că boala a recidivat. Cancerul ce se credea a fi învins, de fapt a revenit într-un timp incredibil de scurt. Georgi este o fată tânără, este la început de drum şi are viaţa înainte. Vă rog, din toată inima, să o ajutăm pentru a învinge definitiv această boală cumplită”, este unul dintre zecile de apeluri pe Facebook ale prietenelor tinerei de 29 de ani.

Georgiana Gogiu va urma un tratament în Germania, ceea ce implică costuri destul de mari. Oricine doreşte să-i întindă o mână de ajutor o poate face donând în contul RO71CECEC001946286133511, numele Gogiu Georgiana-Adriana.
Comentarii

Redacţia

2020-05-27 11:01:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...